A Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások rangsorolása és a díjátadó gála (2022 szeptember 29)

2022. augusztus. 31

A Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Díjátadó Gálája a megyében egyedülálló rendezvény és kiváló alkalom a társasági életre. Ez az az esemény, ahol a legtöbb sikeres üzletembert találjuk egy négyzetméterre vetítve. A rendezvényen nem csak a díjazott vállalkozók, hanem mindenki részt vehet, aki új üzleti partnerségeket szeretne kialakítani vagy a régi kapcsolatokat szeretné ápolni.

 

Idén a Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Díjátadó Gálája 2022.09.29-én 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a maksai ANNA GARDEN-ben (a rendezvényterem a rétyi útkereszteződés- Kézdivásárhely útvonalon található, Maksa bejáratánál a BENKE kúria keretében, GPS koordináták: 45.86445874678327, 25.960035629318334).

A rendezvény fő célja, hogy elismerje az üzleti környezet általánosságban és különösen a Kovászna megyei sikeres vállalkozások erőfeszítéseit. A 2021-es év, a pandémia utáni első valamennyire normális év, a legtöbb vállalkozás számára a visszatérés éve volt. És a pandémia okozta „károk” ellenére a Kovászna megyei vállalkozásoknak sikerült figyelemre méltó eredményeket elérniük. A témával kapcsolatos részletesebb elemzés ITT olvasható.

Egy kötetlenebb rendezvényre készülünk, ha az időjárás megengedi, akkor igazi kerti parti hangulata lesz az eseménynek, de „B” tervnek ott van a különleges hangulatú eseményterem is, amely több mint 200 ember befogadására alkalmas.

A hivatalos részen túl, a résztvevők a természet közepén, “open bar” rendszerben élvezhetik a finom koktélokat, és elfogyaszthatják a vendéglátóipari egység mesterszakácsai által készített ízletes menüt is.

Idén úgy gondoltuk, hogy elősegítjük a különböző élelmiszeripari termékek helyi kistermelőinek bemutatkozását, így a rendezvényen lehetőségük lesz találkozni és megkóstolni a sajt-, felvágott- és pástétomkészítők termékeit. Ott lesznek velünk az árkosi Arkäse sajtkészítő vállalkozás képviselői és bemutatásra kerülnek a nyújtódi Putnoky-Csicsó sajtok illetve a kézdiszentléleki Gyu-szi hentesáruk is.

Az ínyenceknek igazi élmény lesz a sonka bár is!

A Chateau Cristi pincészet (Moldova), amelynek borai Vladimir Cristi több mint 200 éves hagyományai szerint készülnek, szintén jelen lesz, és a látogatók megkóstolhatják e tekintélyes termelő termékeit.

Az elmúlt évek tapasztalata szerint a résztvevők többsége bulival szeretné befejezni ezt a kivételes estét, ezért meghívtuk DJ FERYB -t aki a 80-90-es évekbeli zenét szolgáltat majd a társaságnak. A sikeres buli érdekében azonban ne felejtse el meghívni a partnerét/élettársát a gálára! 

 

PROGRAM

18.00 A résztvevők érkezése
- előétel felszolgálása

Zenél a Lilium Quartett.

18.30-19.00 Hivatalos megnyitó
Kiemelt meghívottunk Mihai DARABAN, a Román Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

19.00- 19.10 A 2023-as év adóügyi kihívásai (Debreczeni László, adótanácsadó, CONT-EXP Kft.)
Megjegyzés: az előadást követően az érdekeltek, egy külön helyszínen, kérdéseket tehetnek fel az előadónak

19.10- 19.25 Meghívott kistermelők bemutatkozása.

19.25- 19.30 A Chateau Cristi pincészet (Moldvai Köztársaság) bemutatkozása.

19.30- 20.00 Könczei, Tinca, Módi -blues trió

20.00- 20.05 Bemutatkozik a Startup Consulting Hub (pályázatírás- Orbán Miklós, Czimbalmos-Kozma Csongor)

20.05- 20.10 Bemutatkozik a Diakónia alapítvány

20.10- 20.50 Vacsora

20.50- 21.40 Díjátadó ünnepség

21.40- 02.00 Buli DJ FERYB -vel

Megjegyzés: A program enyhén változhat!

 

A Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Rangsorolása az egyetlen hivatalos rangsorolás, amely minden évben, országosan egységes módszertan szerint kerül összeállításra, ahogyan azt a 335/2007-es kereskedelmi kamarai törvény szabályozza.

Kovászna megye legjobban teljesítő vállalkozásait az év legfontosabb üzleti eseményének számító gálán díjazzuk.


A Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Rangsorolásához kapcsolódó promoválási lehetőségekről bővebben ITT tájékozódhat. További részletekért keresse Buksa Árpád kollégánkat (0755085841, interne@ccicov.ro). Tanulmányozza ajánlatunkat, és meggyőződésünk, hogy megtalálja az Ön cégének megfelelő legjobb ajánlatot!

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Kovászna megye legjobb vállalatai közé sorolt, kiemelkedő gazdasági eredményeket felmutató cégek elismerő oklevelet igényelhetnek tőlünk, amely minden bizonnyal sokáig látható helyen fog lógni. Korlátozott számú, legfeljebb 3 vállalatnak lehetősége van arra, hogy logójukat megjelenítsék ezeken az okleveleken. Miért ne lehetne az Ön cége is a kiváltságosok között?

A Kovászna megyei cégek online katalógusa, amelyet minden érdeklődő számára ingyenesen kínálunk, weboldalunk egyik kiemelkedő eleme. Az itt elhelyezett hirdetése láthatóságot biztosít az üzleti környezet iránt érdeklődők számára.

Ha Ön Kovászna megyei cég, akkor a gálán való részvételét a honlapunkon keresztül (intranetes hozzáférés) foglalhatja le, ahol még oklevelet is kaphat (ingyenesen), ha kategóriájában a jogosultak között van. Ellenőrizheti és javíthatja cégadatait, valamint hozzáadhatja vállalkozása leírását, beleértve cégének logóját is, hogy azok, akik a Kovászna megyei ingyenes online cégkatalógushoz fordulnak, naprakész cégadatokkal rendelkezzenek. A gálára az alábbi online űrlap kitöltésével is regisztrálhat, de ha bejelentkezik a honlapunkra (intranetes hozzáférés), akkor az adatai automatikusan kitöltődnek.

Ha Ön nem Kovászna megyei cég, akkor az alábbi online űrlapon keresztül, vagy offline foglalás céljából vegye fel a kapcsolatot Biró Melinda kolléganőnkkel (0755085842, ccicov@ccicov.ro).

 

NÉZZE MEG VALAMELY CÉG RANGSOROLÁSÁT ITT!

UPDATE: A gálára az összes helyek beteltek. Köszönjük a megértést!