Itt vagy: » Események

Események

Események

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a 211/2011-es törvény alapján

“HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI FELELŐS”

2019. május 15. (szerdán) képzést tart.

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a 211/2011-es törvény alapján

“HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI FELELŐS”

2019. február 13. (szerdán) képzést tart.

„Kovászna megyében 130 személy, illetve cég rendelkezik kürtőskalácssütő engedéllyel, ami azt jelzi, hogy kürtőskalács nagyhatalom vagyunk. Ezt a továbbiakban is tartani szeretnénk, hiszen a kürtősnek erős gazdasági háttere is volt és van. A háromszéki gazdasági együttműködés erősítése érdekében az eseményen, pénteken találkozót szerveznek a kürtőskalácssütőkkel és a különféle édességeket forgalmazókkal”— emelte ki Edler András-György, a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, hozzátéve, hogy az ínyencségek sora a csoki sétánnyal egészül ki.

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a 211/2011-es törvény alapján

“HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI FELELŐS”

2018. május 22. (kedden) képzést tart.A "Vállalkozz Erdélyben" pályázat bemutatója

- Szent György Napok 2018 -

 

Mindazok számára, akik vállalkozói ismereteket szeretnének elsajátítani és vállalkozást szeretnének létrehozni 34 200 eurós támogatásból a központi régióban!

A Romániai Kereskedelmi és Iparkamara, partnerségben a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával, valamint az OTP csoportba tartozó OTP Consulting Románia KFT-vel bonyolítja le a ‚Vállalkozz Erdélyben! – Fenntartható vállalkozói környezet a Központi Régióban’ elnevezésű projektet. A finanszírozás az Európai Társadalmi Alapból történik a Humán Tőke Operatív Program 2014 – 2020 keretében.

 

Tisztelt Vállalkozók, gazdasági szakértők, HR felelősek!

Egy újabb évet zárunk, és már itt van a negyedéves zárás is a nyakunkon!

Sok törvénymódosítással találkoztunk már ez év elején, ami folyamatosan átformálja a napi tevékenységünket.

Kérdéseik és aggályaik vannak az éves zárást illetően, és nem biztosak abban, hogy jól értelmezik a napjainkban megjelenő sürgősségi kormányrendeleteket?


Akkor itt az utolsó alkalom, hogy jelentkezzenek a
Dr. Răpcencu Cristian egyetemi adjunktus (ASE Bukarest)
interaktív szemináriumára,
amelyre
2018. április 19-én, csütörtökön, kerül sor
Sepsiszentgyörgyön.

A Czégé Zoltán által bemutatott módszer segítségével az Ön cégének többé nem lesz problémája a munkaerővel.

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a 211/2011-es törvény alapján

“HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI FELELŐS”

2018. március 19 (hétfőn) képzést tart.

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Candle Business Kft – szakmai képzések engedélyezett szolgáltatójaként – közösen szervez egy

AKKREDITÁLT LEVÉLTÁROS TANFOLYAMRA
(CURS ARHIVAR, Cod COR: 441501)

Általában Európában is kevés a fiatal vállalkozó, ám a Székelyföldön ennél is rosszabb a helyzet, feleannyi fiatal működtet saját céget, mint az európai átlag – hangzott el a Junior Business Club (JBC) és a Kovászna megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett hétvégi gálán, amelynek keretében immár ötödik alkalommal díjazták a fiatal háromszéki vállalkozókat.

Elkezdődött már a Digitális Székelyföld építése, de még sok a munka, hangzott el a Sepsiszentgyörgyön szervezett 5. Székelyföldi IT és Innovációs konferencián. A háromnapos rendezvényen több előadó is követendő elvként fogalmazta meg azt, amit a tavalyi konferencián Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád bejelentett, miszerint arra van szükség, hogy „ugorjunk át 30 évet”, mert ha csak lemásolunk máshol létező dolgokat, folyamatosan le leszünk maradva és csak felhasználóknak, piacnak leszünk jók.

A HÁRIT - Háromszéki Ifjúsági Tanács és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara VÁLLAKOZÓI ISKOLÁT indít.

A képzés gyakorlati részéhez partnereket keresünk olyan vállalkozók személyében, akik hajlandóak a képzésen részt vevő fiatalok egy részének (1-2 fő) lehetőséget biztosítani, hogy két héten keresztül megismerjék az illető vállalkozást és részt vegyenek, a vezető „árnyékaként”, a cégvezetés folyamatában

Egy hét múlva startol az 5. Székelyföldi IT&C és Innovációs Konferencia, melyet ezúttal Sepsiszentgyörgyön szervezünk az ARTA Művészmoziban.  

Az előző évekhez hasonlóan idén is a Digitális Székelyföld a fő téma. Ezen belül: Digitalis Jólét Program 2.0, Önkormányzati digitalizáció, székelyERP, agrárIT, szakmai utánpótlásnevelés Székelyföldön, tech2tech. 

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Candle Business Kft – szakmai képzések engedélyezett szolgáltatójaként – ezúton szeretné meghívni Önöket egy

AKKREDITÁLT LEVÉLTÁROS TANFOLYAMRA
(CURS ARHIVAR, Cod COR: 441501)