Keressük az Év Fiatal Vállalkozóját!

2018. november. 14

Keressük az Év Fiatal Vállalkozóját!

A Junior Business Club és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2018. november 30-án díjazza azon fiatal vállalkozókat, akik kiemelkedő eredményeket értek el 2017-ben. A Kovászna Megye Fiatal Vállalkozója című díj átadására a Junior Business Club évzáró ünnepségén kerül sor.


A díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el. Azon fiatal háromszéki vállalkozókat keressük, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjra 35 év alatti cégtulajdonosok, egyéni vállalkozók jelentkezhetnek. A jelentkező vállalatok nyereséggel kellett, hogy zárják az 2017-es évet. Azok a fiatal vállalkozók, akik az elmúlt 5 éven belül örökölték vagy részvényesek, tulajdonosok lettek több mint 5 éve működő vállalkozásnak, nem jelentkezhetnek a fiatal vállalkozói díjra.


A díjra a következő e-mail címek egyikén lehet jelentkezni november 23-ig: ccicov@ccicov.com vagy juniorbusinessclub@yahoo.com.

1. A jelentkező fiatal vállalkozók adatainak elküldése


A fiatal vállalkozó neve:

A tulajdonosi részek hányada:

Vállalkozás neve:

Vállalkozás levelezési címe:

E-mail:
Telefonszám:
Web:
Rövid bemutató a vállalkozásról:


Nem kötelező: Rövid leírás szociális és közérdekeket támogató tevékenységekről (önkéntesség, támogatás, partnerség, stb.).

 


2. Ajánljon a díjra sikeres, fiatal vállalkozókat


Amennyiben ismer olyan fiatal vállalkozót, aki 35 évnél fiatalabb és jó eredményei vannak az üzleti életben, ajánlja, hogy legyen az Év Fiatal Vállalkozója! (Az ajánlott vállalkozót a megadott elérhetőségeken felkeressük és amennyiben beleegyezését adja, részt vehet a vállalkozói díj megmérettetésén.)


Ajánló személy elérhetőségei:

Név:

E-mail:

Telefonszám:


Fiatal vállalkozó neve:

Vállalkozás neve:

Vállalkozás levelezési címe:

E-mail:
Telefonszám:

Web:A pályázati részvétel feltételeit illetően Incze Esztert (Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, tel: +40-745-085842, e-mail: ccicov@ccicov.com), illetve Karácsony Zsoltot (Junior Business Club, tel: +40-751-790537, e-mail: juniorbusinessclub@yahoo.com) keressék.


Tisztelettel,

 

 

Karácsony Zsolt

Elnök

Junior Business Club

EDLER András-György

Elnök

Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara