Keressük az Év Fiatal Vállalkozóját!

2017. november. 28

A Junior Business Club és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2017.december 8-án díjazza azon fiatal vállalkozókat, akik kiemelkedő eredményeket értek el 2016-ban. A Kovászna Megye Fiatal Vállalkozója című díj átadására a Junior Business Club évzáró ünnepségén kerül sor.

A díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el. Azon fiatal háromszéki vállalkozókat keressük, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjra 35 év alatti cégtulajdonosok, egyéni vállalkozók jelentkezhetnek. A jelentkező vállalatok nyereséggel kellett, hogy zárják az 2016-os évet. Azok a fiatal vállalkozók, akik az elmúlt 5 éven belül örökölték vagy részvényesek, tulajdonosok lettek több mint 5 éve működő vállalkozásnak, nem jelentkezhetnek a fiatal vállalkozói díjra.

A díjra a következő e-mail címek egyikén lehet jelentkezni szerdáig, december 6-ig: ccicov@ccicov.com vagy juniorbusinessclub@yahoo.com.

1. A jelentkező fiatal vállalkozók adatainak elküldése

A fiatal vállalkozó neve:
A tulajdonosi részek hányada:
Vállalkozás neve:
Vállalkozás levelezési címe:
E-mail:
Telefonszám:
Web:
Rövid bemutató a vállalkozásról:


Nem kötelező: Rövid leírás szociális és közérdekeket támogató tevékenységekről (önkéntesség, támogatás, partnerség, stb.).

2. Ajánljon a díjra sikeres, fiatal vállalkozókat

Amennyiben ismer olyan fiatal vállalkozót, aki 35 évnél fiatalabb és jó eredményei vannak az üzleti életben, ajánlja, hogy legyen az Év Fiatal Vállalkozója! (Az ajánlott vállalkozót a megadott elérhetőségeken felkeressük és amennyiben beleegyezését adja, részt vehet a vállalkozói díj megmérettetésén.)

Ajánló személy elérhetőségei:
Név:
E-mail:
Telefonszám:

Fiatal vállalkozó neve:
Vállalkozás neve:
Vállalkozás levelezési címe:
E-mail:
Telefonszám:
Web:


A díj átadására a Szentgyörgy Pince vendéglőben kerül sor 2017. december 8-án a Junior Business Club évzáró ünnepségének keretében.

A pályázati részvétel feltételeit illetően Incze Esztert (Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, tel: +40-745-085842, e-mail: ccicov@ccicov.com), illetve Karácsony Zsoltot (Junior Business Club, tel: +40-751-790537, e-mail: juniorbusinessclub@yahoo.com) keressék.

Tisztelettel,

Karácsony Zsolt,
Elnök
Junior Business Club
EDLER András-György
Elnök
Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara