A Kovászna megyei vállalkozások rangsorolása és a díjátadó gála (2023 október 5)

2023. szeptember. 17

A Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Díjátadó Gálája a megyében egyedülálló rendezvény és kiváló alkalom a társasági életre. Ez az az esemény, ahol a legtöbb sikeres üzletembert találjuk egy négyzetméterre vetítve. A rendezvényen nem csak a díjazott vállalkozók, hanem mindenki részt vehet, aki új üzleti partnerségeket szeretne kialakítani vagy a régi kapcsolatokat szeretné ápolni.

Idén a Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Díjátadó Gálája 2023 október 5-én 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a sepsiszentgyörgyi PANORAMA EVENT HALL-ban (a rendezvényterem a Sepsiszentgyörgyről Előpatak fele vezető DN13E út előpataki bejáratánál található).

A rendezvény fő célja, hogy elismerje az üzleti környezet általánosságban és különösen a Kovászna megyei sikeres vállalkozások erőfeszítéseit. A 2022-es év, a pandémia utáni első normális év, a legtöbb vállalkozás számára a megerősödés éve volt.  A témával kapcsolatos részletesebb elemzés ITT olvasható.

Elegáns de ugyanakkor laza rendezvényre készülünk, amelyet rövid művészeti előadásokkal teszünk színesebbé. Krisár Ildikó hárfa előadása biztosan emlékezetes marad majd, de a vizuális élmények kedvelőinek szintén maradandó emléket jelenthet a sepsiszentgyörgyi M Studio Fire Flow előadása.

Az esemény nem csak a díjátadásról szól, hanem a résztvevők közötti kapcsolatépítést és kapcsolatápolást is támogatja. Azt szeretnénk, hogy minden résztvevő garantáltan megtalálja a neki kikapcsolódást jelentő, üzleti vagy magán beszélgetésre alkalmas "sarkat", ahol egy finom fagyi, kávé vagy koktél melett élvezetesebb és eredményesebb lehet a beszélgetés. Éppen ezért elhozzuk önöknek a térség legjobb fagyiját, a kávé szerelmeseinek pedig hivatalos barista tart majd, kostolóval egybekötött rövid előadást a kávékészítés rejtelmeiről

A résztvevők a természet közepén, “open bar” rendszerben élvezhetik a finom koktélokat, és elfogyaszthatják a vendéglátóipari egység mesterszakácsai által készített ízletes menüt is. 

Érdekes színfolt lesz a PRO-VITAM sarok, ahol a vállalkozó szellemű vállalkozók és kísérőik élőben megtapasztalhatják, hogy milyen hatással van egy pohár bor a szervezetükre

Idén is támogatjuk a helyi termelőket. A rendezvény keretében a Bertis cég prémium termékei kerülnek kóstolóval egybekötött bemutatásra és ezeket tökéletesen kiegészítik az árkosi Arkäse sajtkészítő vállalkozás termékei. Az érdeklődők megkostólhatják a bodoki Matild ásványvizet is a helyszínen és fogyaszthatják a legrégebbi sepsiszentgyörgyi kürtöskalácskészítő cég az OLTISZ SUPERPAST Kft finom kürtöskalácsát is.

Az elmúlt évek tapasztalata szerint a résztvevők többsége bulival szeretné befejezni ezt a kivételes estét, ezért meghívtuk DJ FERYB -t, aki a 80-90-es évekbeli zenét szolgáltat majd a társaságnak. A sikeres buli érdekében azonban ne felejtse el meghívni a partnerét/élettársát a gálára! 

 

PROGRAM

18.00 A résztvevők érkezése
- előétel felszolgálása

18.30-19.00 Hivatalos megnyitó

Felszólalók:

- Tamás Sándor úr, a Kovászna Megye Tanácsának elnöke

- György Attila úr, a Román Pénzügyminisztérium államtitkára (TBC)

- Victor Ponta úr, a Román Kereskedelmi és Iparkamara elnökének tanácsadója

- Ráduly István úr, Kovászna megye kormánymegbízottja

- Edler András-György úr, a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, a rendezvény házigazdája

19.00- 19.10 Bemutatkozik a Kovászna Megyei Cukorbeteg Gyermekek és Fiatalok egyesülete.

19.10- 19.20 A vállalkozók és a stressz. dr.Fejér Szilárd (PRO-VITAM) előadása.

19.20- 19.40 Krisár Ildikó (Glissando) hárfa előadása.

19.40- 19.50 Meghívott helyi termelők bemutatkozása.

19.50- 20.00 A kávé. Mesél egy barista.

20.00- 20.40 Vacsora.

20.40- 21.10 Az M-Studió Fire Flow előadása.

21.10- 22.00 Díjátadó ünnepség.

22.00- 02.00 Buli DJ FERYB -vel.

Megjegyzés: A program enyhén változhat!

 

A Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Rangsorolása az egyetlen hivatalos rangsorolás, amely minden évben, országosan egységes módszertan szerint kerül összeállításra, ahogyan azt a 335/2007-es kereskedelmi kamarai törvény szabályozza.

Kovászna megye legjobban teljesítő vállalkozásait az év legfontosabb üzleti eseményének számító gálán díjazzuk.


A Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Rangsorolásához kapcsolódó promoválási lehetőségekről bővebben ITT tájékozódhat. További részletekért keresse Buksa Árpád kollégánkat (0755085841, interne@ccicov.ro). Tanulmányozza ajánlatunkat, és meggyőződésünk, hogy megtalálja az Ön cégének megfelelő legjobb ajánlatot!

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Kovászna megye legjobb vállalatai közé sorolt, kiemelkedő gazdasági eredményeket felmutató cégek elismerő oklevelet igényelhetnek tőlünk, amely minden bizonnyal sokáig látható helyen fog lógni. Korlátozott számú, legfeljebb 3 vállalatnak lehetősége van arra, hogy logójukat megjelenítsék ezeken az okleveleken. Miért ne lehetne az Ön cége is a kiváltságosok között?

A Kovászna megyei cégek online katalógusa, amelyet minden érdeklődő számára ingyenesen kínálunk, weboldalunk egyik kiemelkedő eleme. Az itt elhelyezett hirdetése láthatóságot biztosít az üzleti környezet iránt érdeklődők számára.

Ha Ön Kovászna megyei cég, akkor a gálán való részvételét a honlapunkon keresztül (intranetes hozzáférés) foglalhatja le, ahol még oklevelet is kaphat (ingyenesen), ha kategóriájában a jogosultak között van. Ellenőrizheti és javíthatja cégadatait, valamint hozzáadhatja vállalkozása leírását, beleértve cégének logóját is, hogy azok, akik a Kovászna megyei ingyenes online cégkatalógushoz fordulnak, naprakész cégadatokkal rendelkezzenek. A gálára az alábbi online űrlap kitöltésével is regisztrálhat, de ha bejelentkezik a honlapunkra (intranetes hozzáférés), akkor az adatai automatikusan kitöltődnek.

Ha Ön nem Kovászna megyei cég, akkor az alábbi online űrlapon keresztül, vagy offline foglalás céljából vegye fel a kapcsolatot Biró Melinda kolléganőnkkel (0755085842, ccicov@ccicov.ro).

 

NÉZZE MEG VALAMELY CÉG RANGSOROLÁSÁT

A GÁLÁRA A HELYEK BETELTEK. KÖSZÖNJÜK A MEGÉRTÉST!