A közbeszerzési portál (SEAP) követése a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagjai számára

2023. április. 03

 

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CCI COVASNA) bevezetett egy rendszert a SEAP-on közzétett kiírások nyomon követésére, érdeklődési körök szerint csoportosítva.

A kamara  bármely tagja ingyenesen hozzáférhet ehhez a szolgáltatáshoz a www.ccicov.ro weboldalunkon keresztül az "Intranet hozzáférés" menüpont alatt (a képernyő jobb felső sarkában).

A nyomon követés az ajánlattevők és a SEAP 12 területe szerint történik (mezőgazdaság és élelmiszeripar; építőipar; villamosenergia, gáz és víz; vendéglátás; bányászat, kőfejtés és kőfejtőipar; feldolgozóipar; egészségügy, szociális ellátás; szolgáltatások; információs és kommunikációs technológia; közlekedés, raktározás és kommunikáció; ingatlan, bérbeadás és koncesszió; közművek, hulladék, környezetvédelem).

Egyelőre a Kovászna Megye Tanácsa és Sepsiszentgyörgy Önkormányzata által meghírdetett kiírásokat figyeljük, de a lista bővülni fog.

Azok, akik feliratkoznak erre a szolgáltatásra, naponta kapnak egy e-mailt az előző nap kiírásairól.

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, EDLER András-György elmondta: "Úgy véljük, hogy ez a szolgáltatás különösen a megyében működő kisvállalkozások számára jelent valódi hasznot, amelyeknek nincs szakembergárdájuk a megyei közintézmények által kiírt közbeszerzési pályázatok követésére, és így lemaradnak arról a lehetőségről, hogy ajánlatot nyújtsanak be, és ezen intézmények beszállítóivá váljanak".

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tagjának, az EGNOSIS SRL-nek a rendszer megvalósításában nyújtott szakmai támogatásáért.


Íme, példaként a legutóbbi hírlevél tartalma:


# CN1052577
4404605 - Municipiul Sfantu Gheorghe : Achizitionarea serviciilor de proiectare si asistenta tehnica si executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii "Realizarea Muzeului Comunismului in imobilul din str. Kos Karoly, nr.21"
COD:45212313-3 - Lucrari de constructii de muzee (Rev.2)
Valoare: 77.561.322 lei
Data: 2023-03-01 15:00:45, Publicat / In desfasurare / Licitatie deschisa
Categoria: CONSTRUCTII


# CN1052189
4201988 - Judetul Covasna : Servicii de proiectare faza D.T.A.C. + P.T. + D.E. + C.S. + D.T.O.E. și Asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției privind obiectivul "Reabilitarea și modernizarea DJ 114 Sânzieni-Lemnia"
COD:71322500-6 - Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport (Rev.2)
Valoare: 1.000.000 lei
Data: 2023-02-19 09:00:13, Publicat / In desfasurare / Licitatie deschisa
Categoria: CONSTRUCTII