A Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Díjátadó Gálája (2021 szeptember 30)

2021. szeptember. 23

A megyében egyedülálló rendezvény kiváló alkalom a társasági életre. Ez az a rendezvény, ahol a legtöbb sikeres üzletembert találjuk egy négyzetméterre vetítve. A rendezvényen minden üzletember részt vehet, aki új üzleti partnerségeket szeretne kialakítani vagy a régi kapcsolatokat szeretné ápolni.

Idén a Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Díjátadó Gálája 2021.09.30-án 18.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a sepsiszentgyörgyi PANORAMA Boutique Hotel & Event Hallban (Előpatak felé vezető kijárat), és meghívjuk Önt, hogy vegyen részt ezen a fontos eseményen! 

A rendezvény fő célja, hogy elismerje az üzleti környezet általánosságban és különösen a Kovászna megyei sikeres vállalkozások erőfeszítéseit. A 2020-as év atipikus és nehéz év volt a legtöbb vállalkozás számára, amelyeknek gyorsan kellett alkalmazkodniuk a koronavírusjárvány kihívásaihoz. És e váratlan és kiszámíthatatlan akadályok ellenére a Kovászna megyei vállalkozásoknak sikerült figyelemre méltó eredményeket elérniük. A témával kapcsolatos részletesebb elemzés ITT olvasható.

Egy kötetlenebb rendezvényre készülünk, ami pontosan megfelel az önök elvárásainak (egy, az e témában végzett felmérés szerint). A hivatalos részen túl, a résztvevők a természet közepén, “open bar” rendszerben élvezhetik a finom koktélokat, és elfogyaszthatják a vendéglátóipari egység  mesterszakácsai által készített ízletes menüt is. Mivel támogatjuk a helyi gazdaságot, és mivel szeretjük a minőségi termékeket, meghívtuk a sepsiszentgyörgyi "Lucretia Schooner" kézműves sörfőzde képviselőjét, hogy meséljen a sikeres sörrecept kulisszatitkairól, majd természetesen megkóstolhassuk a termékválasztékot.

Felmérésünk szerint a résztvevők többsége bulival szeretné befejezni ezt a kivételes estét, ezért egy tehetséges DJ 80-90-es évekbeli zenét szolgáltat egészen 02.00 óráig, a jelenlegi egészségügyi előírások által előírt határig. A sikeres buli érdekében azonban ne felejtse el meghívni a partnerét/élettársát a gálára!

PROGRAM

18.00 A résztvevők érkezése

   - előétel felszolgálása

18.30-19.00 Hivatalos megnyitó

19.00- 19.30  A "Love to Dance" tánccsoport előadása

19.30- 19.45 Bepillantás a "Lucretia Schooner" kézműves sörfőzde kulisszáiba

19.45- 20.00 A "L.A.B. Életmentő Kupakok" Egyesület bemutatkozása.

20.00- 20.30 Vacsora

20.30- 21.15 Díjátadó ünnepség

21.15- 02.00 Buli DJ Culture Joe-val, a híres 35+ partik szervezőjével

Megjegyzés: A program enyhén változhat!

 

A Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Rangsorolása az egyetlen hivatalos rangsorolás, amely minden évben, országosan egységes módszertan szerint kerül összeállításra, ahogyan azt a 335/2007-es kereskedelmi kamarai törvény szabályozza.

Kovászna megye legjobban teljesítő vállalkozásait az év legfontosabb üzleti eseményének számító gálán díjazzuk.

 
A Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Rangsorolásához kapcsolódó promoválási lehetőségekről bővebben ITT tájékozódhat. További részletekért keresse Buksa Árpád kollégánkat (0755085841, interne@ccicov.ro). Tanulmányozza ajánlatunkat, és meggyőződésünk, hogy megtalálja az Ön cégének megfelelő legjobb ajánlatot! 

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Kovászna megye legjobb vállalatai közé sorolt, kiemelkedő gazdasági eredményeket felmutató cégek elismerő oklevelet igényelhetnek tőlünk, amely minden bizonnyal sokáig látható helyen fog lógni. Korlátozott számú, legfeljebb 3 vállalatnak lehetősége van arra, hogy logójukat megjelenítsék ezeken az okleveleken. Miért ne lehetne az Ön cége is a kiváltságosok között?

A Kovászna megyei cégek online katalógusa, amelyet minden érdeklődő számára ingyenesen kínálunk, weboldalunk egyik kiemelkedő eleme. Az itt elhelyezett hirdetése láthatóságot biztosít az üzleti környezet iránt érdeklődők számára.

Ha Ön Kovászna megyei cég, akkor a gálán való részvételét a honlapunkon keresztül (intranetes hozzáférés) foglalhatja le, ahol még oklevelet is kaphat (ingyenesen), ha kategóriájában a jogosultak között van. Ellenőrizheti és javíthatja cégadatait, valamint hozzáadhatja vállalkozása leírását, beleértve cégének logóját is, hogy azok, akik a Kovászna megyei ingyenes online cégkatalógushoz fordulnak, naprakész cégadatokkal rendelkezzenek. A gálára az alábbi online űrlap kitöltésével is regisztrálhat, de ha bejelentkezik a honlapunkra (intranetes hozzáférés), akkor az adatai automatikusan kitöltődnek.

Ha Ön nem Kovászna megyei cég, akkor az alábbi online űrlapon keresztül, vagy offline foglalás céljából vegye fel a kapcsolatot Biró Melinda kolléganőnkkel (0755085842, ccicov@ccicov.ro).

RANGSOROLÁS