Ismét keressük az Év Fiatal Vállalkozóját!

2020. december. 09

 

A Junior Business Club és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2020 december 17-én díjazza azon fiatal vállalkozókat, akik kiemelkedő eredményeket értek el 2019-ben. A Kovászna Megye Fiatal Vállalkozója című díj átadására a Junior Business Club 11 éves online gálájának keretében kerül sor.


A díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el. Azon fiatal háromszéki vállalkozókat keressük, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjra 35 év alatti cégtulajdonosok, egyéni vállalkozók jelentkezhetnek. A jelentkező vállalatok nyereséggel kellett, hogy zárják az 2019-es évet. Azok a fiatal vállalkozók, akik az elmúlt 5 éven belül örököltek vagy részvényesek, tulajdonosok lettek több mint 5 éve működő vállalkozásnak, nem jelentkezhetnek a fiatal vállalkozói díjra.


!!!   A díjra a következő e-mail címek egyikén lehet jelentkezni december 15-ig: ccicov@ccicov.com vagy juniorbusinessclub@yahoo.com


A jelentkezés történhet közvetlen jelentkezés, illetve ajánlás útján. Mindkét esetben szükséges a fiatal vállalkozó alábbi adatainak az elküldése:

  • a fiatal vállalkozó neve
  • a tulajdonosi részek hányada
  • a vállalkozás neve
  • a vállalkozás levelezési címe
  • e-mail
  • telefonszám
  • web
  • rövid bemutató a vállalkozásról

Amennyiben ismer olyan fiatal vállalkozót, aki 35 évnél fiatalabb és jó eredményei vannak az üzleti életben, ajánlja, hogy legyen az Év Fiatal Vállalkozója! (Az ajánlott vállalkozót a megadott elérhetőségeken felkeressük és amennyiben beleegyezését adja, részt vehet a vállalkozói díj megmérettetésén.)

A díj átadására a Junior Business Club hivatalos facebook oldalán kerül sor 2020. december 17-én, 18 órai kezdettel.

 

A pályázati részvétel feltételeit illetően BIRÓ Melindát (Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, tel: +40-745-085842, e-mail: ccicov@ccicov.com), illetve Karácsony Zsoltot (Junior Business Club, tel: +40-751-790537, e-mail: juniorbusinessclub@yahoo.com) keressék.