Keressük az Év Fiatal Vállalkozóját (2021)

2021. november. 24

A Junior Business Club és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2021 december 10-én díjazza azon fiatal vállalkozókat, akik kiemelkedő eredményeket értek el 2020-ban. A Kovászna Megye Fiatal Vállalkozója című díj átadására a Junior Business Club 12 éves online gálájának keretében kerül sor.

A díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el. Azon fiatal háromszéki vállalkozókat keressük, akik fiatal koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A díjra 35 év alatti cégtulajdonosok, egyéni vállalkozók jelentkezhetnek. A jelentkező vállalatok nyereséggel kellett, hogy zárják az 2020-as évet. Azok a fiatal vállalkozók, akik az elmúlt 5 éven belül örököltek vagy részvényesek, tulajdonosok lettek több mint 5 éve működő vállalkozásnak, nem jelentkezhetnek a fiatal vállalkozói díjra.

!!! A díjra a következő e-mail címek egyikén lehet jelentkezni december 6-ig: ccicov@ccicov.ro vagy juniorbusinessclub@yahoo.com

A jelentkezés történhet közvetlen jelentkezés, illetve ajánlás útján. Mindkét esetben szükséges a fiatal vállalkozó alábbi adatainak az elküldése:

· a fiatal vállalkozó neve

· a tulajdonosi részek hányada

· a vállalkozás neve

· a vállalkozás levelezési címe

· e-mail

· telefonszám

· web

· rövid bemutató a vállalkozásról

 

Amennyiben ismer olyan fiatal vállalkozót, aki 35 évnél fiatalabb és jó eredményei vannak az üzleti életben, ajánlja, hogy legyen az Év Fiatal Vállalkozója! (Az ajánlott vállalkozót a megadott elérhetőségeken felkeressük és amennyiben beleegyezését adja, részt vehet a vállalkozói díj megmérettetésén.)

A díj átadására a Junior Business Club hivatalos facebook oldalán kerül sor 2021. december 10-én, 18 órai kezdettel.

A pályázati részvétel feltételeit illetően BIRÓ Melindát (Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, tel: +40-755-085842, e-mail: ccicov@ccicov.ro), illetve Karácsony Zsoltot (Junior Business Club, tel: +40-751-790537, e-mail: juniorbusinessclub@yahoo.com) keressék.

Partnerek és támogatók:

A projekt szakmai partnere és társszervezője: Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A program a Kovászna Megyei Ifjúsági és Sport Igazgatóság partnersége és finanszírózása lévén támogatott.

A program további támogatója a Sepsiszentgyörgyi Önkormányzat.