Közelebb a kínai piachoz

2019. március. 14

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara küldöttsége 2019. március 8-10 között részt vett a CECZ (Central European Trading and Logistic Cooperation Zone) által szervezett visegrádi találkozón, ahol több európai kereskedelmi kamara és szervezet, illetve egy kínai delegáció képviselte magát.

A két napos találkozó alkalmával a házigazdák hasznos információkkal tájékoztatták a jelenlevőket. A CECZ széleskörű segítséget nyújt a vállalkozásoknak, tanácsadással és megfelelő szolgáltatásokkal támogatva, hogy megbízható kínai partnereket találjanak külpiaci tevékenységük kiépítésében. Remek alkalomnak ígérkezik a közelgő China Brand Fair (2019. június 3-5) a kapcsolatok létrehozásához. A közép-és kelet európai üzletember-találkozó idén több mint 300 kínai export kiállító cég részvételével 10. alkalommal kerül megrendezésre.

A Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fontos szerepet vállal abban, hogy elősegítse a kétoldalú gazdasági kapcsolatok kialakulását, valamint hozzájáruljon a vállalkozások üzleti érdekeinek megvalósításához.

A kiállítással kapcsolatos információkkal, illetve a vállalkozások támogatásával bővebben jelentkezünk hamarosan.