Kovászna megyei Vezető Vállalkozások Díjátadó Gálája 2020

2020. szeptember. 16

 

Idén a Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások Díjátadó Gálája október 1-én, 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a PANORAMA Boutique Hotel & Event Hall-ban (Sepsiszentgyörgy előpataki kijáratánál), amelyre szeretettel meghívjuk Önt, hogy velünk együtt részese legyen ennek a különleges eseménynek!

 

Egy lazább szabadtéri eseménnyel készülünk, mely híven tükrözi a helység és környékének hangulatát. A gálán résztvevőknek lehetőségük lesz egy hőlégballonból csodálni a tájat, valamint körbejárni a területet Segway-jel. Természetesen a finom ételek, italok és a különleges koktélok sem fognak hiányozni az ünnepi asztalunkról. A jó hangulatot Kertész János(zongora) és Éltes Áron(szaxofon) biztosítja, valamint fellép a kézdiszentkereszti Tisztás Néptánceggyüttes is. Különleges meghívottunk Opra Monica, akit Karády Katalin, Edith Piaf, Ella Fitzgerald illette rövid koncerttel készült.

 

Kovászna megyében minden évben megrendezésre kerül a Vezető Vállalkozások Díjátadó Gálája, ahol kiemelkedő eredményeket elért vezető megyei vállalkozásokat díjazunk a Kereskedelmi kamarák 335/2007-es törvénye alapján.

A legjobb eredményeket elért Kovászna megyei vállalkozókat a gálán díjazzuk, amely az egyik legfontosabb éves esemény a vállalkozók életében. A gála során lehetőség nyílik a Kovászna megyei vállalkozók katalógusát megtekinteni. Ezt a katalógust a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara weboldalán ingyenesen nyilvánosságra hozunk.

 

A Díjátadó Gálával kapcsolatos TÁMOGATÁSI LEHETŐSÉGEKRŐL ITT olvashat bővebben. Részletekért Buksa Árpád kollégánk áll rendelkezésükre (075508541, interne@ccicov.com). Tanulmányozza ajánlatainkat, és biztosan megtalálja az Ön cégének megfelelőt!

 

Szeretnénk felhívni az Önök figyelmét, hogy az idén körülbelül 800 olyan vállalkozást fogunk elismerő oklevéllel díjazni, amelyek a Kovászna Megyei Vezető Vállalkozások rangsorolásán az első három helyezést érték el.  Ez az oklevél biztosan sok évig jól látható helyen lesz kifüggesztve a cég székhelyén. Legtöbb három potenciális reklámozónak lehetősége van igényelni, hogy a vállalkozása logóját, díj ellenében minden diplomán megjelenítsük. Miért ne az Ön vállalkozása lenne az egyik?

A Kovászna megyei cégek online katalógusát minden érdekelt számára ingyenesen elérhetővé téve, weboldalunk sok megtekintést kap. A mi weboldalunkon az Ön vállalkozásának reklámja is kiemelt láthatóságot biztosítana mindazok számára, akik üzleti témákban érdekeltek és felkeresik az iparkamara weboldalát.

 

Amennyiben Ön egy Kovászna megyei vállalkozás tulajdonosa, és részt szeretne venni a gálán (helyezéstől függetlenül) akkor helyfoglalását akár a weboldalunkon keresztül is igényelheti. Ehhez be kell lépjen a saját profiljába IDE kattintva. Ugyan itt ingyenes diplomát is kérhet, amennyiben vállalkozása díjazandó helyen van a tevékenység kategóriáján belül. Továbbá, leellenőrizheti és kijavíthatja a cég adatait, hogy az online megjelenő Katalógusban a helyes adatok szerepeljenek, valamint leírást adhat meg vállakozásának tevékenységéről és a logóját is megoszthatja.

Ha Önnek nem Kovászna megyében van a vállalkozása bejegyezve, de részt szeretne venni a gálán, akkor foglalásért használhatja az alábbi online felületet vagy keresse Biró Melinda kollégánkat (0755085842 , ccicov@ccicov.com).