Gala Topul Firmelor din Județul Covasna ediția 2022 (29 septembrie 2022)

31 august 2022

 

Gala Topul Firmelor din Județul Covasna este un eveniment unic în județ și un prilej excelent de socializare. Este evenimentul în care găsim cei mai mulți oameni de afaceri de succes pe metru pătrat. Evenimentul este deschis nu doar antreprenorilor premiați, ci și tuturor celor care doresc să încheie noi parteneriate de afaceri sau să își consolideze relațiile vechi.


În acest an, Gala Topul Firmelor din Județul Covasna va avea loc în data de 29.09.2022, la ora 18.00, la sala de evenimente ANNA GARDEN din Moacșa (sala de evenimente se află pe DN11 la intrarea în Moacșa din direcția Brașov, în incinta Conacul BENKE, coordonate GPS: 45. 86445874678327, 25.960035629318334).

 


Obiectivul principal al evenimentului este de a recunoaște eforturile mediului de afaceri în general și ale întreprinderilor de succes din județul Covasna în special.

 

Anul 2021, primul an oarecum normal după pandemie, a fost un an de revenire pentru majoritatea întreprinderilor. Și în ciuda "pagubelor" provocate de pandemie, întreprinderile din județul Covasna au reușit să obțină rezultate remarcabile. Pentru o analiză mai detaliată pe această temă, acesați articolul de AICI.


Pregătim un eveniment mai casual, care să vină în întâmpinarea așteptărilor oamenilor de afaceri, astfel că, dacă vremea ne permite, vom avea un adevărat garden party. Dar bineînțeles avem și un "plan B", o sală de evenimente cu o atmosferă specială, cu o capacitate de peste 200 de persoane.

 

Trecând peste partea oficială, cu discursuri și înmânări de diplome, vă veți putea delecta, în mijlocul naturii, savurând un coctail pregătit special pentru Dvs. în sistem ”open bar”, dar totodată veți putea gusta din deliciosul meniu pregătit de bucătarii iscusiți ai locației.

 

În acest an ne-am gândit să facilităm prezentarea micilor producători locali de diverse produse alimentare, astfel că la eveniment veți avea posibilitatea să faceți cunoștință și să gustați produsele unor producători de cașcaval, mezeluri și pateuri. Vor fi alături de noi producătorul de cașcaval Arkäse din Arcuș și veți putea gusta brânzeturile producătorului Putnoky-Csicsó din Lunga, precum și mezelurile producătorului de produse organice Gyu-szi din Sânzieni.​​​​​


Gurmanzii se vor bucura, de asemenea, de "barul de șuncă"!

 

Crama Chateau Cristi (Moldova), cu vinurile sale create după vechile tradiții ale lui Vladimir Cristi de mai mult de 200 de ani va fi de asemenea prezentă, iar doritorii vor putea degusta produsele acestui prestigios producător.


Știm din experiența anilor precedenți, că majoritatea participanților doresc să încheie această seară de excepție cu o petrecere, așa că l-am invitat pe DJ FERYB, care ne va delecta cu muzica anilor '80 și '90. Dar pentru o petrecere reușită, nu uitați să vă invitați partenerul/partenera la gală!

 


PROGRAM

18.00-18.30

Sosirea participanților
- servire de aperitive

Ne va delecta cu muzică Cvartetul Lilium.

18.30-19.00 Deschiderea oficială
Invitatul nostru special este domnul Mihai DARABAN, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României
19.00- 19.10

Provocările fiscale ale anului 2023 (Debreczeni László, consultant fiscal, CONT-EXP SRL)

Notă: după prezentarea în plen, cei interesați vor avea posibilitatea să adreseze întrebări în cadrul unui panel de discuții (organizat într-o sală separată)

19.10- 19.25 Prezentarea micilor producători locali invitați
19.25- 19.30 Prezentarea Cramei Chateau Cristi (Moldova)
19.30- 20.00  Könczey, Tinca, Módi -Blues Trio
20.00- 20.05  Prezentarea Startup Consulting Hub (proiecte- Orbán Miklós, Czimbalmos-Kozma Csongor)
20.05- 20.10 Prezentarea Fundației Diaconia
20.10- 20.50 Cina
20.50- 21.40 Ceremonia de premiere
21.40- 02.00 Petrecere cu DJ FERYB. 


Notă: Programul poate varia ușor!


Topul Firmelor din Județul Covasna este singurul clasament oficial, întocmit în fiecare an după o metodologie unitară la nivel național, așa cum este reglementată de Legea Camerei de Comerț nr. 335/2007. Cele mai performante companii din județul Covasna sunt premiate în cadrul unei gale, care este cel mai important eveniment de afaceri al anului.


POSIBILITĂȚILE DE PROMOVARE legate de Topul Firmelor le puteți studia AICI. Pentru mai multe detalii vă stă la dispoziție colegul nostru Buksa Árpád (0755085841, interne@ccicov.ro). Studiați oferta noastră, și suntem convinși că veți găsi oferta potrivită pentru firma dvs!


Dorim să vă atragem atenția, că firmele cu rezultate economice deosebite, clasate în Topul Firmelor din județul Covasna pot solicita de la noi o diplomă de recunoaștere, care cu siguranță va atârna într-un loc vizibil pe o perioadă lungă. Un număr limitat de maximum 3 companii au posibilitatea de a avea logoul afișat pe aceste diplome. De ce nu ar fi compania dvs. printre cei privilegiați?

 

Catalogul online al firmelor din județul Covasna, oferit gratuit tuturor celor interesați, este un punct de atracție al paginii noastre de web. Reclama dvs. plasată aici vă oferă vizibilitate în rândul celor care sunt interesați de mediul de afaceri.

 

Dacă sunteți firmă din județul Covasna, puteți rezerva locul dvs. la gală prin intermediul siteului nostru (Acces intranet), aici având posibilitatea de a opta inclusiv pentru diplomă (gratuit) dacă sunteți pe un loc eligibil în categoria dvs.

 

De asemenea puteți verifica și corecta datele firmei și adăuga o descriere a afacerii dvs., inclusiv logoul companiei, pentru ca cei care consultă catalogul gratuit online al firmelor din județul Covasna să aibă toate detaliile firmei actualizate.

 

Puteți de asemenea, să vă înscrieți la gală, completând formularul online de mai jos, iar dacă intrați pe siteul nostru( Acces intranet), atunci datele dvs. se completează automat.

 

Dacă nu sunteți firmă din județul Covasna atunci puteți folosi formularul online de mai jos sau o puteți contacta pe colega noastră Biró Melinda (0755085842, ccicov@ccicov.ro) pentru rezervare offline.

 

VERIFICAȚI POZIȚIA UNEI FIRME ÎN TOP, AICI!

 

UPDATE: Toate locurile la gala de premiere s-au epuizat. Vă mulțumim pentru înțelegere!