Sunteți aici: » Evenimente

Evenimente

Evenimente

Vă invităm la evenimentul județean de promovare a beneficiilor dezvoltării de competențe antreprenoriale și a înființării de afaceri prin proiectul "Antreprenoriat sustenabil în Regiunea Centru".

Camera de Comerț și Industrie Covasna, conform tradiției, organizează cel mai important eveniment de afaceri la nivelul județului Covasna, cea de a XXV-a ediție a Topului Firmelor.

Invitație


Prezentarea proiectului "Antreprenoriat sustenabil în Regiunea Centru"

- Zilele Sfântu Gheorghe 2018 -

 

Pentru toţi cei interesaţi de dobândirea unor cunoștințe antreprenoriale sau înfiinţarea unei afaceri cu finanţare nerambursabilă în valoare 34.200 euro în Regiunea Centru!

Camera de Comerț și Industrie a României, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Covasna și OTP Consulting România Srl – companie membră a grupului OTP, vă invită la prezentarea proiectului ”Antreprenoriat sustenabil în Regiunea Centru”, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 

Stimate Întreprinzător!

Multe companii din regiunea noastră doresc să importe mașini, echipamente și alte produse din China, la calitatea dorită şi la un preţ favorabil. Putem ajuta companiile interesate punându-le în legătură cu parteneri chinezi de încredere și verificați. China este o țară uriașă și este dificil să găseşti partenerul chinez potrivit dintre multitudinea de companii. Adesea este greu de găsit o cale de intrare în sfera de afaceri chineză - iar noi dorim să rezolvăm această problemă!

I N V I T A Ţ I E

Camera de Comerț și Industrie Covasna în colaborare cu

S.C. Candle Business S.R.L în calitate de furnizor autorizat de formare profesională,

Vă invită la un

SEMINAR INTERACTIV

cu tema

NOUTĂŢILE LEGISLATIVE PRIVIND

CODUL FISCAL

Declarație unică + Noul plafon TVA + Alte noutăți fiscale

- NOU! Trecerea de la micro la impozit pe profit prin opțiune începând cu 1 aprilie 2018 -

- OUG 25/2018 + OUG 18-2018 + Legea 72/2018 -

ȘI CODUL MUNCII 2018

Compania AGT Marketing în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie Covasna organizează în data de 26 martie 2018 un workshop pe tematica "Oportunități în Emiratele Arabe Unite".

Camera de Comerț și Industrie Covasna în colaborare cu
SC Candle Business SRL, în calitate de furnizor autorizat de formare profesională,
a organizat un
SEMINAR INTERACTIV
cu tema
MODIFICĂRILE APĂRUTE ÎN CODUL MUNCII – REVISAL 2017-2018
ce a avut loc la data de
12 februarie 2018.

Camera de Comerţ şi Industrie Covasna, în colaborare cu S.C. Candle Business S.R.L.- furnizor autorizat de formare profesională -, organizează un

CURS ARHIVAR - Cod COR: 441501

pentru pregătirea personalului desemnat cu activităţile de arhivare a documentelor la creatorii şi deţinătorii de documente – instituţii publice, societăţi comerciale, alte entităţi.

Camera de Comerț și Industrie Covasna, în colaborare cu S.C. Candle Business S.R.L, în calitate de furnizor autorizat de formare profesională, a organizat în data de 25 noiembrie 2017

La manifestarea „Kürtőskalács – Festivalul Deliciilor Dulci” Camera de Comerţ şi Industrie Covasna va organiza o prezentare a firmelor producătoare de ciocolată şi dulciuri din Ţinutul Secuiesc.