Gala Topul Firmelor din județul Covasna (05 octombrie 2023)

17 septembrie 2023

 

Gala Topul Firmelor din Județul Covasna este un eveniment unic în județ și un prilej excelent de socializare. Este evenimentul în care găsim cei mai mulți oameni de afaceri de succes pe metru pătrat. Evenimentul este deschis nu doar antreprenorilor premiați, ci și tuturor celor care doresc să încheie noi parteneriate de afaceri sau să își consolideze relațiile vechi.


În acest an, Gala Topul Firmelor din Județul Covasna va avea loc în data de 5 octombrie 2023, la ora 18.00, la sala de evenimente PANORAMA EVENT HALL din Sf.Gheorghe (sala de evenimente se află pe DN13E la intrarea în Vâlcele din direcția Sf.Gheorghe).


Obiectivul principal al evenimentului este de a recunoaște eforturile mediului de afaceri în general și ale întreprinderilor de succes din județul Covasna în special.

 

Anul 2022, primul an normal după pandemie, a fost un an de întărire pentru majoritatea întreprinderilor. Întreprinderile din județul Covasna au reușit să obțină rezultate remarcabile. Pentru o analiză mai detaliată pe această temă, acesați articolul de AICI.

 

Pregătim un eveniment elegant, dar relaxat, îmbogățit cu scurte reprezentații artistice. Spectacolul de harpă al lui Ildikó Krisár va fi cu siguranță memorabil, dar pentru iubitorii de experiențe vizuale, spectacolul Fire Flow al trupei M Studio din Sfântu Gheorghe va fi de asemenea o amintire de neuitat.

Evenimentul nu se rezumă doar la ceremonia de premiere, ci și la networking și relaționarea între participanți. Dorim să garantăm că fiecare participant va găsi un "colț" relaxant pentru discuții de afaceri sau private, unde o înghețată, o cafea sau un cocktail delicios pot face conversația mai plăcută și mai productivă. De aceea, vă vom aduce cea mai bună înghețată din regiune, iar pentru iubitorii de cafea, un barista oficial va oferi o scurtă sesiune de degustare și o scurtă prezentare despre secretele preparării cafelei. Participanții se vor putea bucura de cocktailuri delicioase în mijlocul naturii, într-un cadru "open bar", dar și de un meniu delicios pregătit de maeștrii bucătari ai restaurantului.

 

O atracție interesantă va fi colțul PRO-VITAM, unde antreprenorii mai îndrăzneți și însoțitorii lor vor putea experimenta efectele unui pahar de vin asupra organismului lor.
Și în acest an vom sprijini producătorii locali.

 

Evenimentul va cuprinde o prezentare cu degustare a produselor premium ale firmei Bertis, care se completează perfect cu produsele producătorului de cașcaval Arkäse din Arcuș. Ca și o curiozitate vom avea posibilitatea de a degusta apa minerală Matild al producătorului din Bodoc și veți putea gusta din cozonacul secuiesc produs de cea mai veche firmă din domeniu din Sfântu Gheorghe, OLTISZ SUPERPAST SRL.

 

Știm din experiența anilor precedenți, că majoritatea participanților doresc să încheie această seară de excepție cu o petrecere, așa că l-am invitat pe DJ FERYB, care ne va delecta cu muzica anilor '80 și '90. Dar pentru o petrecere reușită, nu uitați să vă invitați partenerul/partenera la gală!

 

PROGRAM

18.00 Sosirea participanților
- servire de aperitive

18.30-19.00 Deschiderea oficială

Speakeri:

- Dl. Tamás Sándor, președintele Consiliului Județean Covasna

- Dl. György Attila, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice (TBC)

- Dl. Victor Ponta, consilier al Președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României

- Dl. Ráduly István, prefect al Județului Covasna

- Dl. Edler András-György, președintele Camerei de Comerț și Industrie Covasna, gazda evenimentului

19.00- 19.10 Prezentarea  Asociației Copiilor și Tinerilor cu Diabet din județul Covasna.

19.10- 19.20 Antreprenorii și stresul. dr.Fejér Szilárd (PRO-VITAM).

19.20- 19.40 Spectacolul de harpă a artistei Krisár Ildikó (Glissando).

19.40- 19.50 Prezentarea producătorilor locali.

19.50- 20.00 Cafeaua, prin prisma unui barista.

20.00- 20.40 Cină.

20.40- 21.10 Spectacolul Fire Flow al trupei M Studio.

21.10- 22.00 Gala de premiere.

22.00- 02.00 Petrecere cu DJ FERYB.

Notă: Programul poate varia ușor!


Topul Firmelor din Județul Covasna este singurul clasament oficial, întocmit în fiecare an după o metodologie unitară la nivel național, așa cum este reglementată de Legea Camerei de Comerț nr. 335/2007. Cele mai performante companii din județul Covasna sunt premiate în cadrul unei gale, care este cel mai important eveniment de afaceri al anului.


POSIBILITĂȚILE DE PROMOVARE legate de Topul Firmelor le puteți studia AICI. Pentru mai multe detalii vă stă la dispoziție colegul nostru Buksa Árpád (0755085841, interne@ccicov.ro). Studiați oferta noastră, și suntem convinși că veți găsi oferta potrivită pentru firma dvs!


Dorim să vă atragem atenția, că firmele cu rezultate economice deosebite, clasate în Topul Firmelor din județul Covasna pot solicita de la noi o diplomă de recunoaștere, care cu siguranță va atârna într-un loc vizibil pe o perioadă lungă. Un număr limitat de maximum 3 companii au posibilitatea de a avea logoul afișat pe aceste diplome. De ce nu ar fi compania dvs. printre cei privilegiați?

 

Catalogul online al firmelor din județul Covasna, oferit gratuit tuturor celor interesați, este un punct de atracție al paginii noastre de web. Reclama dvs. plasată aici vă oferă vizibilitate în rândul celor care sunt interesați de mediul de afaceri.

 

Dacă sunteți firmă din județul Covasna, puteți rezerva locul dvs. la gală prin intermediul siteului nostru (Acces intranet), aici având posibilitatea de a opta inclusiv pentru diplomă (gratuit) dacă sunteți pe un loc eligibil în categoria dvs.

 

De asemenea puteți verifica și corecta datele firmei și adăuga o descriere a afacerii dvs., inclusiv logoul companiei, pentru ca cei care consultă catalogul gratuit online al firmelor din județul Covasna să aibă toate detaliile firmei actualizate.

 

Puteți de asemenea, să vă înscrieți la gală, completând formularul online de mai jos, iar dacă intrați pe siteul nostru (Acces intranet), atunci datele dvs. se completează automat.

 

Dacă nu sunteți firmă din județul Covasna atunci puteți folosi formularul online de mai jos sau o puteți contacta pe colega noastră Biró Melinda (0755085842, ccicov@ccicov.ro) pentru rezervare offline.

 

VERIFICAȚI POZIȚIA UNEI FIRME ÎN TOP

 

NU MAI SUNT LOCURI PENTRU GALA TOPUL FIRMELOR. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!