Căutăm (din nou) Tânărul Antreprenor al Anului din județul Covasna

10 decembrie 2020

Asociația Junior Business Club în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Covasna va organiza în data de 17 decembrie 2020 Ceremonia de decernare a Premiului pentru Tineri Întreprinzători.

Premiul pentru Tineri Întreprinzători recunoaște activitatea tinerilor antreprenori, de aceea căutăm pe acei antreprenori care în pofida vârstei tinere (sub 35 de ani) înregistrează succese în activitatea lor economică și care pot fi considerați un exemplu remarcabil pentru noua generație.

Vă rugăm să completați formularul pentru a vă înscrie la competiția pentru cei mai buni întreprinzători tineri din anul 2019. Gala de premieră va avea loc în cadrul Festivității de premiere, organizată de Asociația Junior Business Club pe data de 17 decembrie 2020. Vor fi premiați cei mai buni întreprinzători tineri, asociați semnificativi la societăți comerciale sau cei care activează ca Persoane Fizice Autorizate din județul Covasna pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2019. Firmele înscrise trebuie să aibă profit la sfârșitul anului 2019!

Nu sunt eligibili acei antreprenori, care au devenit asociați/acționari prin preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale unei companii care este prezentă pe piață de 5 ani, dacă preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale este mai recentă de 5 ani.

Evenimentul Ceremonia de decernare a Premiului pentru Tineri Întreprinzători se va desfășura în data de 17 decembrie 2020, la ora 18:00, și urmează să fie organizat si desfășurat online exclusiv prin intermediul rețelei de socializare Facebook, pe pagina Junior Business Club a organizatorului la adresa https://www.facebook.com/JuniorBusinessClub/.

Înscrierile se pot efectua până la data de 15 decembrie 2020 prin autopropunere sau propunere venită de la terți, cu obligativitatea transmiterii următoarelor detalii:

  • Numele întreprinzătorului (cota de părți societății deținute)
  • Numele firmei
  • Cota de participare la capitalul social
  • Adresa firmei
  • Telefon
  • E-mail
  • Web
  • Scurtă descriere a firmei.

Înscrierile se pot trimite pe adresa de e-mail ccicov@ccicov.com sau juniorbusinessclub@yahoo.com.

Persoanele de contact: BIRÓ Melinda (tel: 0755 085 842) sau Karácsony Zsolt (tel: 0751 790 537).