Căutăm Tânărul Antreprenor al Anului 2021

24 noiembrie 2021

Asociația Junior Business Club în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Covasna va organiza în data de 10 decembrie 2021 Ceremonia de decernare a Premiului pentru Tineri Întreprinzători.

Premiul pentru Tineri Întreprinzători recunoaște activitatea tinerilor antreprenori, de aceea căutăm pe acei antreprenori care în pofida vârstei tinere (sub 35 de ani) înregistrează succese în activitatea lor economică și care pot fi considerați un exemplu remarcabil pentru noua generație.

Vă rugăm să completați formularul pentru a vă înscrie la competiția pentru cei mai buni întreprinzători tineri din anul 2020. Gala de premieră va avea loc în cadrul Festivității de premiere, organizată de Asociația Junior Business Club pe data de 10 decembrie 2021. Vor fi premiați cei mai buni întreprinzători tineri, asociați semnificativi la societăți comerciale sau cei care activează ca Persoane Fizice Autorizate din județul Covasna pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2020. Firmele înscrise trebuie să aibă profit la sfârșitul anului 2020!

Nu sunt eligibili acei antreprenori, care au devenit asociați/acționari prin preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale unei companii care este prezentă pe piață de 5 ani, dacă preluarea/cumpărarea acțiunilor/părților sociale este mai recentă de 5 ani.

Evenimentul “Ceremonia de decernare a Premiului pentru Tineri Întreprinzători” se va desfășura în data de 10 decembrie 2021, la ora 18:00, și urmează să fie organizat si desfășurat online exclusiv prin intermediul rețelei de socializare Facebook, pe pagina Junior Business Club a organizatorului la adresa: https://www.facebook.com/JuniorBusinessClub/.

Înscrierile se pot efectua până la data de 6 decembrie 2021 prin autopropunere sau propunere venită de la terți, cu obligativitatea transmiterii următoarelor detalii:

· Numele întreprinzătorului (cota de părți societății deținute)

· Numele firmei

· Cota de participare la capitalul social

· Adresa firmei

· Telefon

· E-mail

· Web

· Scurtă descriere a firmei.

!!! Înscrierile se pot trimite pe adresa de e-mail ccicov@ccicov.ro sau juniorbusinessclub@yahoo.com

Persoanele de contact: BIRÓ Melinda (tel: 0755 085 842) sau Karácsony Zsolt (tel: 0751 790 537).

 

 

Parteneri și finanțatori:

 

· Co-organizator: Camera de Comerț și Industrie Covasna

· Partener și finanţator: Directia Judeteana de Sport si Tineret Covasna

Activitatea face parte din proiectul “JBC are 12 ani - premierea tinerilor întreprinzători anului”.

· Finanțator: Municipiul Sfânti Gheorghe. Programul este finanțat din cadrul programului "Sfântu Gheorghe Sprijină Tinerii".