Economia localităților din județul Covasna

29 septembrie 2020

Începând de astăzi, pe pagina de web al Camerei de Comerț și Industrie Covasna, cei interesați pot accesa o secțiune dedicată economiei localităților din județ. Se pot vizualiza informații referitoare la cifra de afaceri, profitul numărul de salariați și numărul de firme dintr-o anumită localitate, împreună cu o listă interactivă a societăților comerciale din localitatea respectivă.

Prin selectarea unei firme din lista societăților comerciale aferente unei localități se pot vizualiza toate datele de contact ale firmei, inclusiv date cu privire la cifra de afaceri, profitul și numărul de salariați al firmei respective, precum și poziția (dacă este cazul) în Topul firmelor din județul Covasna. Tot aici se pot vizualiza și competitorii firmei respective.

În curând vor fi disponibile și comparații între localitățile județului, precum și filtrări după diverse criterii între firmele din localitatea respectivă.

 

Informații de background

Camera de Comerț și Industrie Covasna realizează anual clasamentul oficial al firmelor din județul Covasna. Acest clasament este singurul clasament oficial, prevăzut de Legea 335/2007. Firmele sunt clasificate în baza unei metodologii unitare la nivelul tuturor camerelor de comerț din țară. Sunt evidențiate primele zece firme pe fiecare cod CAEN și pe cele cinci grupe de mărime (microîntreprinderi, întreprinderi mici, întreprinderi mijlocii, întreprinderi mari, întreprinderi foarte mari).

Catalogul online este gratuit și poate fi accesat pe siteul Camerei de Comerț și Industrie Covasna (www.ccicv.ro) începând cu seara galei de premiere. Aceasta permite posibilitatea vizualizării clasamentelor pe coduri CAEN, precum și clasificarea firmelor după cifra de afaceri, profit și numărul de salariați, inclusiv posibilități de filtrare după localitate, cod CAEN sau un anumit prag al indicatorilor. De asemenea se pot accesa și datele de identificare ale firmelor din clasament.

Gala de premiere a celor mai de succes companii din județul Covasna este cel mai important eveniment de business al anului, cu participarea unui număr de aproximativ 150-180 de oameni de afaceri și oficialități din județul Covasna.