Serviciul de monitorizare SEAP pentru membrii CCI Covasna

03 aprilie 2023

 

Camera de Comerț și Industrie Covasna (CCI COVASNA) a implementat un sistem de urmărire a licitațiilor publicate pe SEAP, grupat pe domenii de interes.

Orice membru al CCI COVASNA, poate accesa gratuit acest serviciu prin intermediul siteului nostru www.ccicov.ro la ”Acces Intranet” (în dreapta sus al ecranului).

 

Monitorizarea se face, pe ofertanți și cele 12 domenii din SEAP (Agricultură și alimentație; Construcții; Energie electrică și termică, gaze și apă; Hoteluri și restaurante; Industria mineritului, carieră și extractivă; Industria prelucrătoare; Sănătare, asistență socială; Servicii; Tehnologia informație și comunicației; Transport, depozitare și comunicații; Tranzacții imobiliare, închirieri și concesiuni; Utilități, deșeuri, mediu).

Deocamdată sunt monitorizate licitațiile lansate de Consiliul Județean Covasna și Municipiul Sfântu Gheorghe, dar lista se va lărgi.


Cei care se înscriu la acest serviciu, vor primi un email pe zi, cu licitațiile lansate în ziua precedentă.

Cu ocazia lansării președintele Camerei de Comerț și Industrie Covasna, domnul EDLER András-György a spus: "Considerăm, că acest serviciu este de real folos mai ales pentru micile companii din județ, care nu dispun de personal specializat pentru urmărirea licitațiilor publice lansate de instituțiile publice din județ și astfel pierd oportunitatea de a depune o ofertă și de a deveni furnizorii acestor instituții".


Mulțumim și pe această cale firmei EGNOSIS, membră a CCI Covasna, pentru sprijinul profesional acordat în implementarea acestui sistem.Vă înserăm aici, cu titlu de exemplificare, conținutul ultimei informări:

 


# CN1052577
4404605 - Municipiul Sfantu Gheorghe : Achizitionarea serviciilor de proiectare si asistenta tehnica si executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii "Realizarea Muzeului Comunismului in imobilul din str. Kos Karoly, nr.21"
COD:45212313-3 - Lucrari de constructii de muzee (Rev.2)
Valoare: 77.561.322 lei
Data: 2023-03-01 15:00:45, Publicat / In desfasurare / Licitatie deschisa
Categoria: CONSTRUCTII


# CN1052189
4201988 - Judetul Covasna : Servicii de proiectare faza D.T.A.C. + P.T. + D.E. + C.S. + D.T.O.E. și Asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției privind obiectivul "Reabilitarea și modernizarea DJ 114 Sânzieni-Lemnia"
COD:71322500-6 - Servicii de proiectare tehnica pentru infrastructura de transport (Rev.2)
Valoare: 1.000.000 lei
Data: 2023-02-19 09:00:13, Publicat / In desfasurare / Licitatie deschisa
Categoria: CONSTRUCTII