Oare există un loc de muncă unde...

13 decembrie 2017

Noi ştim că există, Acest loc de muncă este propria dumneavoastră afacere. Proiectul „40.000 de motive pentru care să devii antreprenor în România” doreşte să vă dea o mână de ajutor în demararea acestei proprii afaceri.

 

Sună bine, nu-i aşa? Participarea la proiect însă are anumite condiţii şi afacerea pe care o veţi demara trebuie să corespundă şi ea anumitor criterii.

Dacă sunteţi curios să cunoaşteţi detalii, citiţi mai departe şi aflaţi mai multe!

 

 

 

DESPRE PROIECT

Proiectul „40.000 de motive pentru care să devii antreprenor în România” se implementează în cadrul programului Diaspora Start Up şi sunt vizaţi acei cetăţeni români, care trăiesc şi au domiciliul/reşedinţa în Ungaria şi care doresc să demareze o afacere în România.

Programul oferă participanţilor posibiltăţi de acumulare de cunoştinţe prin cursul online de dezvoltare a afacerii pe de o parte, iar pe de altă parte planurile de afaceri selectate obţin finanţare nerambursabilă de maxim 40.000 de euro.

Iniţiatorii proiectului sunt APPAR (Asociaţia pentru Promovarea Afacerilor în România) şi Fundaţia LAM. Ambele organizaţii au la activ o serie de programe de dezvoltare a afacerilor implementate cu succes. Fondurile necesare sunt asigurate de Uniunea Europeană şi Guvernul României.

 

CINE SUNTEM NOI?

APPAR

 

Asociaţia pentru Promovarea Afacerilor în România este o asociaţie non profit, fondată în 2005, care are ca obiective principale exploatarea mai eficientă a resurselor locale şi sprijinirea dezvoltării economice. În acest scop, în cei 16 ani de existenţă, a implementat o serie de proiecte de dezvoltare a afacerilor, în cadrul cărora participanţii au primit sprijin profesional şi financiar deopotrivă.

Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul APPAR.

 

LAM Alapítvány

 

LAM este o fundaţie din Transilvania, care are ca obiectiv principal sprijinirea agricultorilor şi a întreprinderilor mici şi mijlocii, activitatea ei având la bază trei piloane: formarea adulţilor, consultanţă de specialitate şi elaborarea proiectelor. Organizaţia care are o vechime de 25 de ani, a asigurat sprijin profesional pentru aproape 10.000 de persoane. Fundaţia în 2005 a înfiinţat societatea pe acţiuni LAM Microcredite, care asigură posibilităţi de contractare de resurse pentru fermierii din Transilvania.

Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul Fundaţiei LAM.