Două noi microgranturi pentru antreprenorii din Sfântu Gheorghe

06 octombrie 2020

 

Începând de astăzi, antreprenorii din municipiul Sfântu Gheorghe (județul Covasna) au la dispoziție două microgranturi pentru investiții.

Finanțarea acestor microgranturi este asigurată de către Primăria Municipiului Sf.Gheorghe, din fonduri proprii, pentru acest an fiind alocat un buget de 5.000.000 lei.

 

Primul microgrant, denumit generic COVID minims, vine în sprijinul antreprenorilor afectați de efectele epidemiei de coronavirus. Intensitatea sprijinului este de 50%, grantul este cu finanțare ulterioară și se pot obține până la 50.000 eur.

În cadrul acestui microgrant cei din domeniul HORECA obțin finanțîri pe baza numerelor de camere și a suprafețelor restaurantelor, iar ceilalți atreprenori cu sediul în Sfântu Gheorghe pot obține finanțare după numărul de angajați la sfârșitul anului 2019.

Pentru acest microgrant cererile se pot depune până la data de 16 octombrie 2020, ora 14,30 la sediul Camerei de Comerț și Industrie Covasna, situat în Municipiul Sf, Gheorghe, str. Oltului nr. 17,jud. Covasna, România. Cererile depuse în afara acestui interval nu vor fi luate în considerare!

 

Al doilea microgrant se adresează antreprenorilor instalați în parcul industrial de la Câmpul Frumos (www.sepsipark.ro). Este o finanțare cu intensitate de 25% și se pot obține până la 100.000 de euro.

Cererile de finanțare pentru acest microgrant se pot depune până la data de 18 decembrie 2020, ora 14.30 la sediul Camerei de Comerț și Industrie Covasna, situat în Municipiul Sf. Gheorghe, str. Oltului, nr. 17,jud. Covasna, România. Cererile depuse în afara acestui interval nu vor fi luate în considerare!

 

Pentru informații detaliate consultați siteul nostru la secțiunea ”Programe de finanțare locale”.