Topul Firmelor din Județul Covasna, ediția 2020 (date bilanț 2019)

13 septembrie 2020

 

Topul Firmelor din Județul Covasna, singurul clasament oficial al afacerilor din județul Covasna se organizează în fiecare an, conform unei metodologii unitare la nivel național, astfel cum aceasta este reglementată de Legea 335/2007 al Camerelor de Comerț.

Cele mai performante afaceri din județul Covasna sunt premiate în cadrul unei gale, considerată cel mai important eveniment de business al anului. În cadrul galei de premiere se lansează și Catalogul firmelor din județul Covasna, un catalog disponibil gratuit online, pe pagina de web al Camerei de Comerț și Industrie Covasna. 

 

POSIBILITĂȚILE DE PROMOVARE legate de Topul Firmelor le puteți studia AICI. Pentru mai multe detalii vă stă la dispoziție colegul nostru Buksa Árpád (0755085841, interne@ccicov.com). Studiați oferta noastră, și suntem convinși că veți găsi oferta potrivită pentru firma dvs

Dorim să vă atragem atenția, că aproximativ 800 de firme de top, cu rezultate economice deosebite, clasate pe primele 3 locuri în clasamentul Topul Firmelor din județul Covasna pot solicita de la noi o diplomă de recunoaștere, care cu siguranță va atârna într-un loc vizibil pe o perioadă lungă. Un număr limitat de maximum 3 companii au posibilitatea de a avea logoul afișat pe aceste diplome. De ce nu ar fi compania dvs. printre cei privilegiați?

Catalogul online al firmelor din județul Covasna, oferit gratuit tuturor celor interesați, este un punct de atracție al paginii noastre de web. Reclama dvs. plasată aici vă oferă vizibilitate în rândul celor care sunt interesați de mediul de afaceri.

 

În acest an  gala de premiere a celor mai de succes oameni de afaceri din județul Covasna va avea loc în data de 01.10.2020 cu începere de la orele 17.00 la PANORAMA Boutique Hotel & Event Hall din Sfântu Gheorghe (ieșirea spre Vâlcele) și Vă invităm să fiți alături de noi la acest important eveniment! 

Pregătim un eveniment mai casual, în aer liber, care să se potrivească cu atmosfera locației. Cei ce vor veni la gală vor putea admira peisajul dintr-un balon cu aer cald, sau vor putea face un tur al împrejurimilor cu ajutorul Segway-urilor. Bineînțeles că nici mâncarea bună nu va lipsi, iar băuturile și cocktailurile se vor putea savura la punctele special amenajate. Vă veți putea bucura de un moment artistic cu formația de dans popular ”Tisztás" din Poian. Muzica ambientală va fi asigurată de Kertész János (pian) și Éltes Áron (saxofon). Invitatul nostru special, Opra Monica, va susține un mini concert acustic inspirat de nume sonore precum Karády Katalin, Edith Piaf, sau Ella Fitzgerald. 

 

Dacă sunteți firmă din județul Covasna, puteți rezerva locul dvs. la gală prin intermediul siteului nostru (Acces firme), aici având posibilitatea de a opta inclusiv pentru diplomă (gratuit) dacă sunteți pe un loc eligibil în categoria dvs. De asemenea puteți verifica și corecta datele firmei și adăuga o descriere a afacerii dvs., inclusiv logoul companiei, pentru ca cei care consultă catalogul gratuit online al firmelor din județul Covasna să aibă toate detaliile firmei actualizate.

Dacă nu sunteți firmă din județul Covasna atunci puteți folosi formularul online de mai jos sau o puteți contacta pe colega noastră Biró Melinda (0755085842, ccicov@ccicov.com) pentru rezervare offline.