Vizita de studiu a delegației oamenilor de afaceri din domeniul textilelor în Azerbaijan

14 septembrie 2022

În perioada 7 - 10 septembrie 2022 Camera de Comerț și Industrie Covasna (CCI) și Asociația pentru Dezvoltarea Femeilor Antreprenor din Azerbaidjan (AWEDA) au organizat o vizită de studiu în Baku, Azerbaijan. În vizita de studiu finanțat prin proiectul Ro2AzTex au participat reprezentanții a 8 firme din România și experții CCI Covasna.

Cu această ocazie au fost organizate întâlniri de afaceri, o conferință internațională cu participarea ambasadei României la Baku și vizite de fabrici, depozite, magazine atelier etc. Firmele au putut cunoaște oferta de materiale din Azerbaijan, au putut negocia prețuri și calitate, au legat conexiuni de afaceri, au discutat despre accesul în magazine și mall-uri, câtiva dorind să se întoarcă în această țară.

Joi, 8 septembrie 2023

În prima zi am vizitat 2 fabrici de textile și un magazin en-gros. La Betex am găsit o fabrică modernă care producea tricouri, șosete și măști sanitare. La Baku Textile Factory erau produse geci de iarnă, îmbrăcăminte tehnice și șosete

Vizita la fabrica BETEX din Baku 

 

Vizita la magazinul cu ridicata a materiei prime BAKU ÖRME din Baku 

 

Vizita la fabrica BAKU TEXTILE FACTORY din Baku 

 

Vizita la magazinul-atelier DABLY din Baku 

 

Vizita la magazinul TAYLORS HOME din Baku

 

Vineri, 9 septembrie 2023

A doua zi am organizat un Forum de afaceri și întâlniri de afaceri B2B la sediul KOBIA, în Centrul de Afaceri din Baku. Am beneficiat de sprijinul Ambasadei României de la Baku. La Forumul de afaceri au participat oficialități de la AZ PROMO - Promovarea Exportului și KOBIA - Agenția pentru IMM-uri, parlamentari, reprezentanți BSO partenere ASK - de la Camera de Comerț și Industrie Azero-Germană etc.

Forumul de afaceri

 

Întâlniri de afaceri B2B

Evenimentul în media din Baku

 

Cina de afaceri și între prieteni la Baku Bazar

 

Imagini din Baku, Azerbaijan