Vizită la Târgul de Turism al României

28 februarie 2018

Edler András-György, președintele Camerei de Comerț și Industrie Covasna, membru al Consiliului de Administrație al Romexpo, a vizitat standul Ținutului Secuiesc la Târgul Internațional de Turism organizat în perioada de 22-25 februarie 2018.

Asociațiile de Turism din județele Covasna, Harghita și Mureș au promovat împreună în capitală bogățiile naturale, valorile culturale și atracțiile turistice ale Ținutului Secuiesc.

În timpul vizitei președintelui, standul a fost foarte popular în rândul vizitatorilor. Mulți dintre ei au fost interesați de modul în care își pot petrece timpul liber dacă vizitează regiunea noastră. Aplicația VisitCovasnaCounty, care poate fi instalată gratuit pe smartphone-uri, facilitează turiștilor găsirea și explorarea obiectivelor turistice ale județului și a fost intens promovată la expoziție.

Camera de Comerț și Industrie Covasna, împreună cu Asociația de Turism Covasna, dezvoltă o altă aplicație care va oferi personalului facilităților de cazare informaţii în timp real despre obiectivele turistice din regiune, datele de contact ale acestora (timp de vizitare, persoane de contact etc.), despre ofertanţii de servicii turistice (ex. ghizi, transportatori, activităţi de timp liber, oferte culturale etc.) astfel încât aceștia vor putea oferi instant informații despre posibilitățile de petrecere a timpului liber pentru turiștii cazați la ei.

Târgul Internaţional de Turism este organizat de Romexpo de două ori pe an, reunind cele mai importante companii din România și din străinătate sub același acoperiș, cu oferte turistice fascinante interne și externe.