Ziua Cea Mare – Expoziția și târgul nunților și evenimentelor

10 noiembrie 2017

 

Stimate Întreprinzător!

 

Vă invităm să participați ca expozant la Expoziția și târgul nunților și evenimentelor – Ziua Cea Mare, care va avea loc în data de 20 ianuarie 2018 în sala de conferinţe a Colegiului Székely Mikó.

Scopul expoziției și al târgului, care a ajuns la cea de a V-a ediție, este de a oferi un cadru unde oferta Dvs. de produse și servicii se poate întâlni cu publicul larg, iar vizitatorii să aibă acces facil la o ofertă diversificată.

Firmele participante oferă în principal produse pentru nunţi, dar cei interesaţi vor găsi şi accesoriile altor evenimente, de gen botezuri, logodne, zile de naştere, recepţii, evenimente comerciale, baluri etc.

 

Programele adiționale ale evenimentului: parada rochiilor de mireasă, concurs de machiaj și coafură, recitaluri muzicale, prezentări de dans, totul pentru a crește calitatea evenimentului.


Pentru rezervări, vă rugăm să luați legătura cu colega noastră INCZE Eszter la numărul de telefon 0755 085 842 sau la adresa de e-mail ccicov@ccicov.com .Data evenimentului: 20 ianuarie 2018

Deschis: între orele 10:00-19:00

Termen de înscriere: 15 ianuarie 2018

 

Aici puteţi descărca Contractul şi Anexa.

Vă rugăm să vizitaţi şi pagina de Facebook a evenimentului.


Imagini de la Ziua cea Mare – Expoziţia şi Târgul nunţilor şi evenimentelor 2017